FrP har også sørget for at alle demente har krav på aktivitet i hverdagen, og at staten nå støtter kommuner som flytter kjøkkenet tilbake på sykehjemmene.

Dessverre ser vi også at kvaliteten i eldreomsorgen varierer mye mellom kommunene. Fremskrittspartiet har fått gjennomslag for et forsøksprosjekt med statlig finansiert eldreomsorg. Der betaler staten for eldreomsorgen direkte, slik at kommunene ikke kan nedprioritere dette området. Forsøksordningen har så langt vist gode resultater, og kommunene som deltar er fornøyd. Brukerne opplever også at de får bedre medvirkning. Forsøksordningen med statlig finansiert eldreomsorg er så langt vellykket, og jeg er glad for at den nå utvides.

Det er dessverre ingen hemmelighet at det i dag er postnummeret ditt som i stor grad avgjør hvor god omsorg du får når du blir gammel. Dersom FrP får gjennomslag for statlig finansiert eldreomsorg i hele landet, vil du ha krav på et like godt tilbud i Balsfjord som i Bærum.

Heldigvis har FrP fått utvidet forsøksordningen til 6 nye kommuner. Utfordre gjerne dine lokale politikere på om de vil søke om å delta i ordningen, og bidra til en tryggere og mer verdig eldreomsorg i din kommune.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.