Hadde ikke kommunen drevet med ting som den ikke skjønner, ville ikke dette ha skjedd. Når man har folk til å beregne en jobb som de ikke har greie på – ja, jeg mener renseanlegget og alt det andre kommunen har sløst pengene på – går det galt.

Nu er det på tide å se på hva den enkelte driver med, det finnes jo ikke kontroll på styringen av kommunen. Så jeg ber dere som sitter med denne styringen, om å vurdere om det er på tide å finne seg noe annet å gjøre.

Det er ikke skattebetalerne som skal svi for at dere sitter og spiller monopol. Nei, ta deres hatt og forlat bygningen. Og til de folkevalgte i kommunen: hvor lenge skal dere sitte å se på dette? Det er jo ei stor skam!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.