Vel og bra at de engasjerer seg via media for all del, men denne valgtaktikken eller hva de nå vil kalle dette skremmer meg til tider, da jeg ser hvilken retning dette er på vei.

Vi leser leserinnlegg fra både borgelig side og rødgrønn side, undertegnede skal ikke henge ut noen, men er det virkelig denne taktikken dere håper vil vinne innbyggerenes stemmer?

Slik jeg leser innleggene som i hovedsak i det siste har kommet fra de partiene som IKKE sitter med ledervervet i Eidsvoll kommune, så går dette på uthengning av de allerede folkevalgte som sitter der.

At folk er uenig i ting som blir gjort kommunalt er helt naturlig, får ikke gjort alle til lags, det kan jeg garantere at de andre heller ikke vil klare!

Undertegnede reagerer ikke på det dere er uenige i, men på måten dere fremstiller deres egen politikken. Eller rettere sagt, måten dere IKKE fremstiller deres egen politikk på.

Det som er i fokus i deres innlegg er hva de andre partiene gjør feil, hva som blir styrt feil i kommunen og hvor bra de selv er men ingen forklaring på hvorfor de burde stemmes på. men de andre partiene fortjener hvertfall ingen stemme.

Det virker som det er om og gjøre å sverte motstanderen, om og gjøre å få hengt de ut på saker som er i dag.

Et god eksempel er Bårlidalsprosjektet som har vært en betent sak i Eidsvoll. Gudene vet hvor mange ganger Vika har fått skylda for den økonomiske missen i det prosjektet som ble oppdaget omtrent samme dag som han satte seg i ordførerstolen. Ikke bare av dere, men det var i utgangspuktet politisk drittslenging i media som fikk disse usannhetene ut på gata. Vika var ikke ordfører før 2015, og prosjektet startet i 2012.

Nok om det. Det som er provoserende å lese gang på gang er dette: «Eidsvoll trenger et politisk bytte!»

Javel, det er godt mulig, men hvorfor? Fordi dere ikke har makten?

fordi det styres feil?

Hva får dere styrt anderledes med samme pengesekken?

Hvorfor blir alt så mye bedre med borgerlig styre?

I mine øyne er deres taktikk syltynn og ikke fungerende på undertegnede,

For det første biter jeg ikke på slik barnehagementalitet hvor det kastes sand på hverandre i sandkassa via media for å få dytta alt fokus over på de negative sidene til de andre partiene. Men det rare er jo at deres parti ikke eier så mye som en liten prikk på den negative siden engang! Men avlikevel kan dere ikke forklare hvorfor dere selv er så bra.

Merkelig, er det ikke?

Da undertegnede så interessen i politikk og så en fasinasjon i dette, hadde jeg ikke trodd at vi skulle komme dit hvor er i dag, hvor arrogansen oser over og drittslengingen går veggimellom partiene.

Fokus på å fremme egen politikk er så og si fraværende.

Det Eneste dere kan i gåseøyne love er: vi er ikke som SP, vi sier nei til eiendomskatt!

Det er veldig spenstig å love slikt!

Mulig dere klarer det. Skal ikke påstå at det ikke går, men. Det er et lite men. For med tanke på alt det andre som i tillegg er lovet som også koster ganske mye innenfor helsevesen, tilbud til innbyggere osv. Så er jeg spent på hvor dere har en annen pengesekk på lur, som de andre partiene ikke har tilgang til, for å kunne oppfylle alle løftene deres.

De fleste innbyggerene med litt insikt i politikk vet også at det er stort sett de samme personene som sitter der i dag som skal rekke opp samme hånd under avstemming i forskjellige saker, ikke kun deres parti.

Å gå ut i media med store løfter som dere evt ikke klarer å holde og gjennomføre blir som å pisse i buksa for og holde varmen, det hjelper kun en liten stund.

En liten påminnelse til politikere og for å siteré Øystein Sunde: Det politikerne lover, har de glemt dagen etter, sånn err’e bare!

Mitt ønske er å se et rettferdig valg hvor hver enkelt fremmer sin EGEN politikk, og hvor hvilken som helst motstander blir den verdige vinneren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.