En venninne og jeg overvar ovennevnte spill søndag 4. august -2019 i nydelig sommervær.

Før forestillingen var det satt opp boder ved Lysthuset for salg av flott og godt håndverk, mat-/ bakervarer og grønnsaker. Vi ruslet ned stien, som var godt merket, til Jernverket, hvor mange mennesker var samlet. All honnør til denne usedvanlig flotte framføringen dere ga oss. Ikke et eneste dødpunkt. Dere var makeløse. Flotte naturkulisser også.

Dette står det virkelig respekt av.

Vi ble beveget av spillet underveis, fordi det var så levende og ekte framført både av barn og voksne. Dette var skuespill på høyt nivå Dere utstrålte stor glede, og det var tydelig å se at dere trivdes i godt samspill. En av de beste oppsetningene jeg har overvært. Klare og flotte sangstemmer også. Vi har ikke ord for gleden dere ga oss.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.