Det de slåss om er hvem som best formidler sannheten om tilstanden i kommunen, og best ivaretar innbyggernes interesser.

BLIR EN STEMME

I sitt innlegg 3. november kritiserer Bålsrud Hoel-Knai fordi han som eneste representant i kommunestyret stemte imot å vedta reguleringsplanen for Hurdal sentrum. I et demokrati kan alle politikere stemme som de vil, ut ifra egen overbevisning. Og når Frp har bare en representant i kommunestyret blir det kun en stemme ut av det.

Hoel-Knai ble også kritisert for ikke å komme med et alternativt forslag til sentrumsplanen. Det er vel litt drøyt å forlange at Hoel-Knai skal bruke egne kroner, på å engasjere arkitekt til å lage en sentrumsplan, hvis han er fornøyd med sentrum slik det er i dag.

DEN ENESTE

Hoel-Knai skrev uimotsagt at kommunen allerede har brukt flere millioner på å arbeide frem sentrumsplanen. Han ser ut til å være den eneste i kommunestyret som skjønner at anleggskostnadene for sentrumsplanen kanskje vil beløpe seg til flere ti-talls millioner. Og derfor stemmer han ikke for planen. Det bør han ha ros for – ikke kritikk.

Disse pengene bør heller brukes til å utvide skolen og unngå nedskjæringer i velferdstilbudene til barn og eldre. Og til å styrke kommunens egenkapital.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.