Etter operasjon og opphold på Ahus ble jeg sendt til Bøn sykehjem i Eidsvoll.

Maken til service og omsorg har jeg aldri opplevd – den kan ikke beskrives, men må oppleves. Der gjør de alt for deg, og står på dag og natt for at man skal ha det best mulig. De stelte meg fra topp til tå, stilte opp med kaker og servering så fort det kom besøk.

Det var hele tiden smil, glede og en endeløs dose av omsorg. Det var rett og slett en opplevelse å få være der, og jeg blir rørt av tanken. De fortjener ros. For som oftest får sykehjem og deres ansatte kun kjeft når noe er galt.

LES OGSÅ: Endelig fikk Kjell (91) riktig sykkeltrøye


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.