Akershus Natur og Ungdom, med lokallag på blant annet Øvre Romerike, gratulerer Akershus med nye planen for klima og energi som ble vedtatt av Fylkestinget mandag 18. juni.

Denne store planen, som er i tråd med Paris-avtalen og Norges nasjonale mål for å kutte klimagassutslipp, synliggjør konkrete tiltak som fylket skal jobbe med i nærmeste fremtid. Her snakker vi innsatser innen alt fra transport til matforbruk og byggeprosjekter. I tillegg legger den vekt på noe som er minst like viktig, nemlig samarbeid og skapelsen av en felles vilje for å nå klimamålene.

ALLE KAN GJØRE LITT

Vi i Natur og Ungdom mener det er svært viktig å spre kunnskap og gode holdninger, og engasjere alle i samfunnet, både privatpersoner og for eksempel skoler og bedrifter. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt - og dette starter lokalt.

Vi heier på Akershus som et ledende klimavennlig fylke, og ser frem til et grønnere samfunn der klima og miljø står i fokus. Og husk: klimakampen krever ikke bare en flott plan, men også handling!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.