Langs vegen som leder fram til Kringler-Slattum skole i Nannestad kommune, mangler det gangfelt fra bussholdeplassen ved Åsvegen og frem til skolen.

Dette er en strekning på cirka 200 meter, hvor det daglig ferdes skolebarn med og uten følge av voksne.

NESTENULYKKER

Jeg vet at det her har forekommet farlige situasjoner med nestenulykker mellom kjøretøy og barn.

Her må det da absolutt være mulig å få til en tryggere skolevei med gangfelt, helt frem til skolen? I dette området er fraværet av gang- og sykkelveg meget framtredende. Jeg vil gjerne vite hvem det er som kan få litt fortgang i å få utbedret dette slik at det blir fikset snarest mulig?

STERK VEKST

Nannestad kommune er i sterk vekst hva gjelder innbyggertall og utbygging. Det må da gå an å få til økt satsing og oppmerksomhet på gang- og sykkelveier også her!?

Jeg opplever at trafikksikkerheten ovenfor myke trafikanter og særlig barn er helt tragisk mange steder, spesielt i Nannestad kommune mener jeg situasjonen er prekær.

ØKE TRAFIKKSIKKERHETEN

Hva er det egentlig som må til for å få til sårt tiltrengte utbedringer i forhold trafikksikkerhet her til lands? Det må da kunne kreves at det gjøres noe også før det oppstår dødsulykker eller alvorlige personskader? Så vanskelig kan det da ikke være å for eksempel bygge gangfelt eller å øke veistandarden littegrann.

KREVER SVAR

Jeg krever at dere svarer meg på dette og forteller hva dere tenker å foreta dere og når, i forhold til å få til en trygg skolevei til og fra Kringler-Slattum skole.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.