Jeg leste til min store forbauselse om at det igjen har vært det jeg kaller et «lukket møte» i Eidsvoll Kommune.

Og dette er slett IKKE første gang slikt skjer. Det er utmerket at Tone C. Danielsdatter setter fokus på dette jeg kaller en «uskikk» i Eidsvoll kommune.

Det har tidligere skjedd i formannskapsmøter og har nå altså skjedd igjen – dog i det Rådmann nå kaller et uformelt møte. I likhet med Tone C. Danielsdatter finner jeg det underlig at kun de tre største partiene ble invitert. Jeg finner det også underlig at rådmannen ikke vil svare på hvorfor kun de tre største partiene var invitert til dette møtet.

Som Danielsdatter lurer også jeg på om andre utbyggere hadde fått til et slikt møte om de hadde spurt?

For meg virker dette som forskjellsbehandling. Planen som Dæhlie legger frem i avisen, som for øvrig ikke ser så verst ut, og som ble tatt opp i dette lukkede møtet som fant sted bør jo tas opp i det jeg kaller «vanlige» kanaler og gjennomgå ordinære prosedyrer.

Snarveier og dispensasjoner har jeg lite til overs for. Like lite som jeg liker «lukkede» møter og det som skjer i «de hemmelige rom».

Det er godt slikt kommer frem, men det kan fort svekke tilliten til politikere og administrasjon i kommunen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.