Det er utrolig å lese FRP sin ordførerkandidat i Eidsvoll skriver at de skal unngå eiendomsskatt ved å ikke ansette nye medarbeidere når kommunen vokser.

De skal altså spare 300 millioner på dette. Dette kaller han et sosialt og forsvarlig budsjett?

Når en sykepleier i dag har mer enn 15 personer hver som skal følges opp, så mener da altså FrP at disse skal få flere å gi hjelp til og at det skal løses ved mere kontroll av de ansatte.

Er det telling av minutter og sekunder hos den enkelte de vil ha kontroll på?

Hvem går det ut over?

Den ansatte og oss innbyggere som trenger hjelp.

Og en stemme til et av de borgerlige partiene er en stemme til FrP kunne vi lese i avisen. Da vet jeg i hvertfall hvem jeg ikke skal stemme på.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.