Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum og 2.-kandidat fra Akershus Martha Tærud har vært på snarvisitt i Nannestad i valgkampens innspurt. Overraskende at det fokuseres på kommunereformen, en debatt deres eget parti lokalt bidro til å sette en stopper for. Det hele blir patetisk når Senterpartiet frykter omkamp rundt kommunereformen om dagens regjering får fornyet tillit. Omkamp kan det aldri bli her i Nannestad, fordi vi har aldri hatt et reelt alternativ å vurdere. Så dette er kun en svartmalt valgkampretorikk!

Alt som handler om forandring, er Senterpartiet prinsipielt imot og en ting er sikkert: Kommer Senterpartiet i regjering etter årets valg, vil Norge settes i revers. Lite ble gjort de åtte årene de satt i regjering fra 2005–2013.

Nannestad har en fremtid, men skal kommunen kunne møte fremtidens utfordringer, må vi tenke utenfor dagens kommunegrenser, det samme gjelder de nærliggende kommuner. Øvre Romerike har et potensial med Gardermoen i sentrum, en arbeidsplass som de neste 10 år vil skape 1000 nye arbeidsplasser hvert år. For å møte utfordringer dette medfører, må kommuner forandre seg, det er Høyre villig til – i motsetning til reverseringsspøkelse Senterpartiet farer med. Skal en kommune som Nannestad bli attraktiv, må infrastruktur og næringsliv, bare for å nevne noe, møtes med andre premisser enn hva dagens kommunestruktur kan.

Nannestad kommune nærmer seg med stormskritt én milliard kroner i gjeld, hvordan mener Senterpartiet at fremtidens kommunale oppgaver og plikter skal løses uten å tørre gjøre forandringer? D et har ikke velgerne fått svar på, men jeg er overbevist om at Senterpartiet vil bidra til reversering av Norge. Høyre vil fremover og vi vet hva regjeringen har levert de siste fire år. Det er mer enn Senterpartiet leverte på åtte år. 11. september avgjør du om Norge skal ha fortsatt optimisme og fremgang, eller reversering.

gruppeleder Nannestad Høyre

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.