Senterpartiet mener det er en politisk oppgave å sikre fortsatt drift ved Feiringklinikken. Vi mener det er helt uakseptabelt når Helse Sør- Øst signaliserer at de ikke vil videreføre dagens rammeavtale med Landsforeningen for hjerte og Lungesyke (LHL). Vi mener at helse- og omsorgsminister Bent Høie som sykehuseier må gripe inn ovenfor Helse Sør-Øst. Det dreier seg om et godt pasienttilbud og mange arbeidsplasser.

Senterpartiet mener det som nå skjer er beklagelig og viser uforutsigbarheten i anbudssystemet og bruken av korte kontrakter. LHL har gjort store investeringer og har lang historikk i å samarbeide med det offentlige helsevesenet. Senterpartiet mener det må på plass en løsning som sikrer videre drift. På lengre sikt må Stortinget sikre et system som kan gi forutsigbarhet over tid. Private ideelle virksomheter må ha rammevilkår som gjør det mulig å satse på kvalitet over tid. Staten kan ikke være bekjent av at gode pasienttilbud og dyktige fagmiljøer lever på nåde. Rydd opp Høie!

1.-kandidat til stortingsvalget, Akershus Sp

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.