I et program på NRK P2 var det et innslag, hvor man brukte steinhuggere som billedliggjøringen.

Den ene steinhuggeren ble spurt om hvordan det var å hugge stein:

Jeg bruker hele dagen til arbeid. Deretter går jeg hjem og spiser middag. Neste dag gjør jeg det samme.

Den andre steinhuggeren fikk samme spørsmålet, og han svarte: Jeg bygger katedraler.

Kritikkverdige forhold

Jeg bruker en del tid på å skrive om kritikkverdige forhold i samfunnet. Og min visjon er at jeg er med på å bygge en katedral for sannhet og rettferdighet.

Tenk om vi alle kunne være steinhuggere for sannhetens og rettferdighetens katedral. I stedet for å bygge katedraler for «fake news» og alternative sannheter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.