Senterpartiet har gjort det godt på målingene, og på flere fylkesmålinger har vi vært inne med to. Vi vet at det blir utrolig jevnt, og her teller hver stemme. Hvilken regjering landet får kan faktisk avhenge av om Senterpartiet får inn én eller to fra Akershus. Vi håper folk stemmer på Martha Tærud fra Nannestad. Hun er en tydelig stemme for tjenester nær folk og nei til tvangssammenslåing av kommuner, for nærpoliti og for å beholde Akershus som eget fylke. Hun er opptatt av å beholde det grønne Akershus, og vil ha en politikk som gjør at vi kan vokse samtidig som vi bevarer matjorda.

Stem Senterpartiet i år. Godt valg!

Dag Erlend Opsahl, leder Eidsvoll Sp
Leif Erik Dahl, leder Ullensaker Sp
Paul Johan Moltzau, leder Hurdal Sp

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.