Å være politisk aktiv i mediene er en lett sak. Man kan skrive om alle de fine tingene man skal gjøre, håpe på innbyggernes stemmer, og så kan man la være å gjøre noe når det kommer til stykket. Men bryter man løfter, mister velgerne tillit. Når Høyre lokalt skryter av å ville satse på hverdagsrehabilitering og velferdsteknologi, så gjør de noe helt annet når de er i det politiske rom.

I budsjettet sitt for inneværende periode fjernet de fysioterapeuter, helsesøstre, psykolog og ergoterapeuter. I tillegg stemte de imot vårt forslag om at Eidsvoll skulle være en foregangskommune på velferdsteknologi og at vi skulle gjøre Feiring omsorgsboliger til en spydspiss for ny type velferdsteknologi.

Og nå later de som noe annet i fine leserinnlegg i avisene! I formannskapet 5.juni viste Høyre igjen sin dobbeltkommunikasjon ovenfor velgerne. Posisjonen foreslo å sette av en million av årets overskudd, (på over 24 millioner kroner), til digitalisering og velferdsteknologi. Med det ville vi raskest mulig kunne komme i gang med nettbrett til de ansatte, fallsensorer, GPS og medisindispensere. Og hva gjorde Høyre? Da stemte Høyre imot! Hva mener da Eidsvoll Høyres Christoffer Nyborg med sitt innlegg i EUB og Romerikes Blad om at det er Høyre som satser på dette og at vi i posisjonen henger etter?

Hva mener Høyre når de gang på gang etterlyser nye måter å jobbe på, ny retning, når de ikke blir med når det kommer til stykket?

Ord betyr lite, vi må ha politiske vedtak og penger bak ordene. Dette var skuffende, Høyre. Dette er som å invitere til middag, bestille dyre retter på menyen og så stikke av fra regningen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.