Denne helgen og neste uke arrangerer Eidsvoll sykkelklubb til sammen tre store sykkelritt. Først ut er Norgescup hvor de venter 500–600 deltakere. 18. mai trår de til med andre etappe i det internasjonale sykkelrittet Tour of Norway med noen av verdens beste syklister på startstreken. Det hele avsluttes med Norges største sykkelritt for barn, Tour of Norway for kids i Eidsvoll sentrum samme dag. Også her forventer de flere hundre på startstreken.

Dette kommer garantert til å bli en stor sykkelfest, ikke bare for Eidsvoll – men hele distriktet. Når sykkelsirkuset til Tour of Norway kommer til bygda, med blant annet seks Tour de France-lag på startstreken, bør publikum kjenne sin besøkelsestid. Både for å oppleve verdenseliten på to hjul, men også de minste i barneutgaven på tre hjul.

Eidsvoll sykkelklubb har 320 medlemmer, og er med det en av landets største og mest aktive sykkelklubber. Og de har uten tvil et godt rykte i miljøet, som får arrangere store ritt, både nasjonale og internasjonale, gang etter gang. Deres aktivitetsnivå ser beundringsverdig. Slikt krever masse planlegging, frivillighet og et stort antall dugnadstimer.

Arrangementer som dette er utvilsomt et viktig bidrag for interesse og rekruttering til klubben og idretten, samtidig som det skaper aktivitet og positiv oppmerksomhet i distriktet.

Det vil naturlig nok medføre midlertidige sperringer, stengte gater og forsinkelser i trafikken som sikkert kan hindre og opprøre noen. Oppfordringen til bilistene er: Vis hensyn og respekt – vær forsiktig.

Lykke til med sykkelfesten!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.