Jeg viser til debattinnlegg fra Arne Kørner Haugen av lørdag 2.9.17 og Ruth Solveig Birkelands innlegg om innvandring av tirsdag 5.9.17 med overskrift: «Stygt innlegg fra Frp». Hun går sterkt i rette med hans påstander og viser til – urettmessig – brune holdninger.

Det kan hende Arne Kørner Haugen har fulgt med i IPA – bladet der organisasjonen «International Police Association» organiserte et møte i Oslo med blant annet politifolk fra Rinkeby i Sverige og København i Danmark. Dette møtet er referert i nevnte IPA-blad og det disse politifolkene forteller er nok sannheten om tilstandene på nevnte steder. Bare i København har det vært 17 skyte episoder foreløpig i år. Sannheten om tilstandene i Rinkeby vil man få av de politifolkene som jobber aktivt der – når de er mange nok og med pansrede kjøretøy for å kunne bevege seg inn i området for å løse oppdrag. Snakker man med myndighetene får man slett IKKE sannheten om hvordan situasjonen faktisk er – flere steder i Sverige. De dysser dette ned, noe som er skremmende. Dette gir meg frysninger på ryggen. At slikt dysses ned og rett ut lyves om.

At Sylvi Listhaug for øvrig besøkte stedet og deriblant snakket med politifolk er vel ikke verre enn av Ap-regjeringen en gang fikk besøk av svensk politiker topp for noen år siden.

Jeg er som kjent ikke medlem av Frp, men synes vi burde «stikke fingeren i jorda» som Arne Kørner Haugen og gjøre det kjent at vi må unngå å komme i samme situasjon som Sverige og spesielt København i Danmark har havnet i.

For øvrig: Hvor mange hundre millioner kroner sparer Listhaug den norske stat for ved sin politikk. Hun skal ha ros for å «ha bein i nesa».

Pensjonistpartiet Eidsvoll

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.