Når ble det stygt å påpeke fakta slik Arne K. Haugen gjør i sitt innlegg, der han peker på Sverige og den utviklingen som er kjent. Det må da være hakket verre som Ruth Birkeland gjør nå hun nærmest benekter fakta (EUB 5. september 2017).

Nettavisen har en artikkel 31. august med tittelen «Her er sannheten om Sveriges no-go-soner», det vises til den svenske politirapporten fra juni 2017 «Utsatte områden 2017», og det viser seg at utviklingen går feil og det at slike områder har økt fra 50 til nå 61 , og at områdene er spredt rundt i Sverige. Områdene finnes blant annet i innvandrertette bydeler.

Malmö-politiet måtte i 2016 be om nasjonal hjelp for å etterforske overfallsvoldtekter og rekordmange drap, slik Aftenposten beskrev situasjonen. Politiet er på vei til å miste kontrollen og det vi også vet er at mange svenske politifolk gir opp og slutter i tjenesten. Nettavisen med artikkelen «Krise i svensk politi – strøm av oppsigelser».

Nå nylig kom det en forskningsrapport på bordet i Sverige. Den beskriver utviklingen i Sverige og det er nå nesten like mange skytinger/bruk av våpen i Sverige som i Mexico. Det er forsker/kriminolog Joakim Sturup som har kommet med denne, og han sier også at om Sverige ikke endrer seg eller stopper utviklingen, så vil Sverige komme til å oppleve brutale terrorangrep med bruk av skytevåpen og ikke lastebil, slik vi nylig så i Stockholm.

Sverige topper når det gjelder begåtte voldtekter, svenske sykehus sliter med økende vold og drapstrusler mot personalet og det er blir vurdert å stenge av sykehusområder. Flere tusen vektere ved svenske sykehus holder ikke.

Situasjonen er nok verre enn de fleste vet, da svenske myndigheter/politikere helst ser at slikt skjules og her deler de vel holdninger med Birkeland/SV, som helst vil sope problemer under teppet og skjule fakta. Svensk media har også i mange år vært forsiktige med å påpeke fakta. Det vi når ser etter kraftig kritikk for unnfallenhet, er at svensk media nå har begynt å beskrive fakta.

Så avslutter Birkeland med brunskvetting, velkjent hersketeknikk for å plassere en du er politisk uenig i mest mulig negativt lys. Det er ikke og må aldri bli bruskvetting for å omtale fakta, og når Birkeland trekker fram jøder og 1930-tallet så er det fortsatt slik at jøder er jøder også i dagens Europa. Antisemittismen/jødehatet øker over hele Europa. Vi har sett terror mot jøder og jødiske institusjoner i både Danmark og Frankrike, og vi vet hvem som sto bak og det var islamister. Bare i Frankrike har de siste 2–3 år over 15.000 jøder flyktet fra landet og det grunnet forfølgelse, trakasseringer og nevnte terror. Jøder er målet for islamister over hele verden. Mulig Birkeland/SV skulle tenke litt over sitt standpunkt om boikott av Israel, det eneste demokratiet som finnes i Midtøsten. Sa du ikke noe om holdninger, Birkeland?

Tilbake til Sverige og en utvikling som slett ikke ser bra ut. Norge har i stor grad ikke fått denne utviklingen og jeg vil påstå takket være Frp og Frp sitt mangeårige fokus på en streng innvandring, så vi har unngått slike tilstander vi har i Sverige.

Det vi ser i Sverige, er jo slik Norge ville ha vært med SV sin politikk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.