Nå er det snart lokal/kommune valg. Da må vi tenke på våres egne kommuner og hva som er best for oss beboere i den kommunen vi bor i.

Jeg er sterkt imot privatisering. Og er for tilrettelegging av sykehjemsplasser, barnehager, skoler, uføretrygdede, syke og utbygging av Eidsvoll Sentrum Sundet.

Jeg vet allerede hva jeg skal stemme, og er fornøyd nå i dag. Glem bompenger og veier nå i et lokalt kommunevalg. Men husk at utbygging og utvikling i Eidsvoll Sentrum, Sundet, er og blir viktigst nå. Sundet er og forblir kommunens og Eidsvoll sentrum, med alle administrasjonene og Rådhuset.

Men vi må også huske at Eidsvoll er også Nordbygda og Feiring. Råholt er blitt skikkelig utbygd de siste årene og mer utbygging vil sikkert komme der, så der bør det nå stilne av litt akkurat nå.

Nå står virkelig Sundet for tur til å bli skikkelig utbygd og satset på i årene fremover, og at Sundet og områdene rundt blir skikkelig utbygd og blir «bypreget». Ja mener virkelig Sundet og områdene rundt kommunesenteret vårt MÅ bli mer satset på nå i årene som kommer. Og så kommer Nordbygda med Feiring som også nå må satses på fremover. Ja mener virkelig at der må det også satses fremover.

Tog til Langset/ Minnesund må prioriteres. Eidsvoll er veldig langstrakt, og alle må få lik behandling. Enten de bor på Dal, Råholt, Sundet, Minnesund eller Feiring. Men mener at vårt hovedsentrum Sundet MÅ prioriteres skikkelig i årene som kommer, samt et nytt Søndre Samfunn på Råholt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.