Jeg er veldig enig med ham i at disse aktivistene umulig kan ha tenkt grundig over det de driver med og som han sier, det er bare psykisk hjelp som vil hjelpe dem. Han gir også svar på hvorfor han i kommunestyret har stemt for eiendomsskatt til tross for at han ved flere anledninger har uttalt at denne skatten er han imot.

Men hva mener egentlig Sp om dette? Det er det ikke helt godt å bli klok på.

Vi husker tilbake til valget 2015 hvor også Sp på blant annet stand sa at de IKKE ville innføre skatten, men har stemt for dette i kommunestyret. De stemte også imot de borgerliges forslag om at rådmannen skulle legge fram et budsjettforslag UTEN eiendomsskatt. Ordføreren- fra Sp har også muntlig uttalt at han ikke vil ha denne skatten så han har kanskje også begynt å innse at kommunen kan drives uten eiendomsskatt, men det må noen nedskjæringer, effektivisering og investeringsbegrensninger til.

Det er som Klokkerengen riktig skriver at mange blir berørt av nødvendige kutt, men det er også mange som blir berørt viss skatten blir innført. Jeg har ikke sett Sps valgprogram, men jeg håper både ordfører og Klokkerengen har hele partiet bak seg slik at vi kan stole på deres NEI og at et bredt samarbeid kan føre til at Eidsvoll kommune fortsatt kan drives uten eiendomsskatt og at fondet fortsatt har noen kroner på bok.

Én stemme kan avgjøre for eller imot eiendomsskatt. Så husk å stemme den 9. september.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.