Jeg er skuffa over at det ble borgerlig flertall. Men SV er den sterkeste stemmen for miljø og rettferdig fordeling, og vi har vokst til 11 stortingsrepresentanter. Vi er klare til kamp!

Alle høyrepartiene går tilbake. Det gir større muligheter til å vinne saker på Stortinget. Vi i SV er vaktbikkjene som vil ta kampen mot høyrepartiene hver eneste gang de foreslår ting som øker klimagassutslippene eller forskjellene. Og vi skal felle regjeringen ved første anledning som byr seg.

Det er en stor ære å være stortingsrepresentant. En del av jobben er å kjempe for SVs politikk, men jeg er også ombudsmann for fylket vårt og alle oss som bor her. Enten dere stemte SV eller ikke. Om du trenger hjelp med noe, eller har tips til saker du vil jeg skal jobbe med på Stortinget håper jeg du tar kontakt!

Du når meg på nicholas.wilkinson@sv.no.

Det er vanskeligere å vinne gjennomslag for politikken når høyresiden styrer. De store pengene forsvinner til skattekutt. Motorvei og olje vinner over kollektivtrafikken og grønne jobber.

Men vi har ikke tid å vente fire år, så jobben for gjennomslag begynner i dag.

Klasserommene våre er overfylte. Flere steder i Akershus går det nå 28 små 6-åringer i 1. klasse med en eneste lærer. Vi trenger en regel for flere lærere så alle barn blir sett,

Forskjellene i Norge har økt dramatisk de siste fire åra. Spesielt vondt er det at det nå er 98.000 barn som vokser opp i fattige familier i Norge. Barnetrygden må økes.

Kloden og miljøet er på vei mot katastrofal global oppvarming. I media flørter H, FrP og Ap med hverandre og vurderer oljeboring i Lofoten. Og nye felt åpnes i full fart over hele sokkelen. Vi må investere ressursene i framtidens grønne jobber og kutte norske klimagassutslipp.

SV er vaktbikkja som vil kjempe mot de blå hver gang de øker forskjellene og klimagassutslippene. Vi skal ta kampen for et bedre Norge debatt for debatt, og vedtak for vedtak.

Men valget er over og mandatene på Stortinget er bestemt. Nå er det styrken i partiene som kan endres. Om du støtter SVs kamp for miljøet og mot økende forskjeller trenger vi deg med på laget nå.

Det er på tide å ta standpunkt. Hvilken side vil du stå på? Jeg håper de som er enige med SV og meg melder seg inn i SV. Og hører du hjemme i et annet parti, kan du melde deg inn der i stedet. Demokratiet vårt blir sterkere om flere blir med

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.