Espen Sandvold og Jo-Atle Kopperud er blant ildsjelene som har jobbet intenst med å få på plass den nye terrengsykkelparken – som har blitt til på rekordtid. De siste ukene er skog fjernet, planker skrudd på plass, skilt laget, traseen ryddet og krakker plassert. I løpet av tre mandager med dugnadsinnsats med 15–20 mann kom alt på plass.

Dette er eksempel til etterfølgelse hvor godt samarbeid mellom ivrige ildsjeler, velvillige grunneiere, rause samarbeidspartnere og engasjerte idrettslag gir resultater som kommer nærmiljøet til gode.

Sykkelparken har offisiell åpning 1. juni, og vil være åpen for alle – med traseer på både tre, sju, åtte og ti kilometer. Her er tanken at både gående, løpende og syklende skal bruke traseen – både til organisert og uorganisert idrett. Med det får det stadig voksende multisportanlegget enda et nytt tilbud, i tillegg til tilrettelagte tilbud for rulleski, langrenn, gåing, løping og hundelek.

Terrengsyklistene har fått en ny lekegrind, sykkelklubben en god arena for rekruttering og lokalmiljøet et nytt mekka for fysisk aktivitet i friluft. Her møtes idrettsglede og folkehelse på samme arena.

Ta turen ut av sofaen eller treningssenteret og få utsikt, natur og frisk luft med på kjøpet når du trener.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.