Dette er ved gjentatte anledninger gjentatt både mellom oss foreldre, foreldreutvalg FAU-SU ved skolen, her er det som det blir nevnt i avisen oppfordret til å parkere ved Prix når man skal levere eller hente sine håpefulle. Problemstillingen er ikke ny.

Noe av det jeg reagerer mest på er under Fakta om trafikken ved Vilberg skole (EUB 31.10): «Kommunen vil nå fremme avbøtende tiltak». I slutten av artikkelen sier blant andre at skolesjefen at noe må gjøres. «Nå skal saken opp i politisk behandling».

Kortsiktig brannslukking, tja hva kan det være? Det bygges ny ungdomsskole litt lenger opp i gata, hvor mye ekstra trafikk genererer det?

Langsiktig løsning: Bygg ny skole i Trolldalen! Da vil man kunne planlegge trafikk/parkering på en helt annen måte, man får en helt annen måte å kunne utvikle barneskolen i et rolig miljø.

I tillegg kan man jo faktisk utvikle Sundet, utvide sentrum. De aller fleste i dag har ikke hest og kjerre så vidt meg bekjent, da faller det argumentet bort i forhold til sentrumsnær skole. Og, hvor bor de fleste barnefamilier-hvor er det vekst? Jeg har ikke foretatt noe undersøkelse på hvor mange av barna som blir kjørt av foreldre eller andre med tanke på trafikktetthet, det kunne sikkert vært greit å vite noe om. Busstilbudet må kunne utvides/ endres ved flytting til Trolldalen. Infrastruktur i Eidsvoll utvides ved Trolldalen-alternativet, dette er positivt for videre vekst og tilflytting.

LES OGSÅ: Her kommer Leon seg trygt over, for litt siden gikk det nesten helt galt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.