Det virker som om det er maktpåliggende for enkelte å «ta» Arbeiderpartiet generelt og den unge Hege Svendsen spesielt mer enn å få fram realitetene bak forslagene. For ikke å snakke om egne forslag.

Sist nå Hugo Aurdal i Pensjonistpartiet som retter anklager av typen «selge sjela si for å få makt og posisjoner». En sånn uttalelse er da både ufin, frekk og helt uten dekning i virkeligheten, Aurdal?

Jeg har brukt den kalkulatoren som ligger på eub.no for å regne meg fram til hva jeg eventuelt må betale i eiendomsskatt. Så har jeg lest meg til at forslaget innebærer at de som har minst, nemlig minstepensjonistene, slipper å betale. Det samme gjelder nyinnflyttede eidsvollinger de tre første årene de bor her.

For meg ser det ut som Hugo Aurdal i stedet for å rakke ned på andre burde bruke tida og kreftene på å forklare pensjonistmedlemmene sine hvorfor han støtter at det skal bli stopp på bygging av omsorgsboliger i kommunen, mer bruk av tomannsrom på Vilberg, at Søndre Samfunn skal legges ned og at medarbeiderstillingen på Glabakk skal legges ned.

For det er vel pensjonistene han vil representere?

LES OGSÅ: Regneferdigheter og bilde?

LES OGSÅ: Hege Svendsen og Aps regneferdigheter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.