Avisens medarbeider har intervjuet hundekjøreren John Erik Eriksen etter at han var kommet hjem til Jeppedalen etter gjennomført Finnmarksløp.

Eriksen oppnådde for øvrig en imponerende tredjeplass på den 120 mil lange sledeferden.

Eivind Garberg Bjerkes reportasje er dessverre skjemmet av journalistens utidige mas om hundekjørerens pub-besøk etter gjennomført konkurranse.

Gang på gang fokuserer han på Eriksens øltørst.

Ikke så underlig at mannen har behov for forfriskninger etter sin krevende sportsprestasjon. Men Garberg Bjerkes hovedfokus later til å være hundekjørerens ølhunger: «Dro rett fra vidda for å feire bronse med en halvliter» får vi høre to ganger allerede på avisens forside.

Blar en om til sportssidene 18 og 19 kan man lese mer om journalistens behov for å dokumentere alkohol-inntaket. At hundekjøreren var tørst etter en sjudagers kraftanstrengelse er det ingen sak å forstå, vanskeligere er det å fatte hvorfor Garberg Bjerke sju ganger må gni det inn i sin reportasje at hundekjøreren «dro rett på pub etter sju døgn på vidda» (overskrift over to sider inni avisen).

Det er heldigvis sjelden å lese en sportsreportasje som så ensidig fokuserer på kombinasjon idrett – alkoholinntak.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.