Nå dukker det opp i de kommunale pairene at vannledningsnettet som ble bygd i tida 1960–1970 i Eidsvoll ikke lenger holder mål. All ære til Einar Madsen som har etterspurt dette i kommunale fora. Dessverre får han ikke ordentlig svar.

Det blir veldig mye papir og prat, handling er mangelvare.

Forslaget til kommuneplaner for Råholt og Sundet, har så vidt jeg kan finne ut, ikke utredet behovet for vann og avløp til ny utbygging tilstrekkelig. Planer er bl.a. til for at man skal slippe å grave opp veier o.l. i ettertid for å få fram vann og avløp. Vi innbyggere vil ikke bli plaget av oppgravde veier, ødelagte grøntarealer o.l.

Denne såkalte infrastrukturen må på plass tidlig i planlegging. Utbygging av dette nettet må skje før annen utbygging.

Vi ser stor aktivitet i nabokommunen Ullensaker også på dette området. Hvorfor er vi i Eidsvoll bare på papirstadiet? Våre politikere må ta grep når administrasjonen ikke gjør det.

Det faglige rådet er at vi må inn med ca. 85 mill. kr i året for å oppgradere og fornye vannledningsnettet vårt.

Er kjent med at ny vannledning skal legges i mitt nærområde fra det nye vannbehandlingsanlegget ved Hurdalsjøen for at vi skal få reservevann i Eidsvoll fra dette anlegget. I Ullensaker leverer de vann til sine innbyggere for omtrent halvparten av den prisen vi betaler i Eidsvoll. Hva blir prisen i Eidsvoll for det vannet vi nå snart får fra Ullensaker?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.