Jeg ble oppgitt fordi mens Unge Høyre i fjor ønsket å forlenge åpningstiden på Vinmonopolet har vi jobbet for akkurat dette. Det at det tar kortere tid å komme seg fra Eidsvoll til Oslo enn Eidsvoll til Jessheim har vært en stor bekymring for Ullensaker AUF og Ullensaker Arbeiderparti lenge. Dessverre har vi kun møtt motstand av Høyre og Frp på nettopp dette. Derfor blir jeg også lettet fordi nå kan vi endelig få gjort noe med det store problemet som vi så lenge har vært vitne til. Vi har sett problemet for småbarnsfamilier som ønsker å være grønnere, men ikke har mulighet fordi det ikke er plass og er ikke trygt nok for barna når togene er så fulle. Vi har egne erfaringer med stappfulle tog fra Oslo til Jessheim. Derfor er vi for å åpne strekningen Eidsvoll-Dal i tillegg til å sørge for tog hvert kvarter! På den måten sørger vi for kortere tid for folk fra Eidsvoll i tillegg til mindre press på togene fordi det er flere avganger. Så velkommen etter Unge Høyre, vi håper at dere får moderpartiet deres på samme side og at de holder deres ord denne gangen.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.