Vi kunne lese i RB 15. desember at grunneier av området ved den nedlagte campingplassen ved Hersjøen vurderer mulighetene for å etablere gjestehus på området med mulighet for overnatting for pilgrimsvandrere med mer.

Stedet er som skapt for turisme for vakrere syn for øyet finnes vel knapt.

Førsteinntrykket virker veldig bra! Det virker både spennende og interessant og kan bli et løft for området. At grunneier er åpen for dialog med kommunen og Mogreina grendeutvalg i forbindelse med videre jobbing med prosjektet er veldig positivt. Opprusting av badeplassen kan åpne for tilgang til Hersjøen for lokalbefolkningen og lokalene skal kunne leies og komme lokalbefolkningen til gode – forhåpentligvis til en gunstig pris. Gjest ved den tidligere campingplassen Sidsel Anda Hafell oppfordrer RB i dag de politiske partiene til å kjenne sin besøkstid og støtter opp om planene.

Det har jeg stor tro på at vi skal få til, men da er det samtidig viktig at dette ikke etableres på bekostning av den etterspurte dagligvarebutikken og Flerbrukshallen på området vis a vis skolen. Denne er blant annet tenkt benyttet til gymsal for skolen, i tillegg til plass for organiserte idrettstilbud for barn- og unge. Det er viktig å etablere kommunale idrettsflater som kan danne grunnlag for etablering av idrettslag i Mogreina til en rimelig pris.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.