I det siste har Råholt ungdomsskole (RUSK) fått mye negativ omtale i media. Vi i elevrådet mener det har blitt litt mye negativitet i en så kort tidsperiode. Skolemiljøet har blitt satt i ett dårlig lys, noe vi mener ikke er bra. Det er ikke sånn skolehverdagen vår er.

DETTE SIER ELEVENE: Det er ikke så ille som det framstilles i avisen. Det er ikke sånn skolehverdagen vår er. Vi gleder oss til å dra på skolen, vi gruer oss ikke,

Vi på RUSK står for mange gode saker og verdier, vi serverer gratis grøt på morgenen, noe som er ett godt tiltak for elevene, slik at de kan spise frokost i lag med andre. I tillegg arrangerer vi skolemiljødagen, noe som er med på å få opp skolemiljøet. Slåssing og mobbing er noe vi ikke aksepterer under noen omstendigheter!

Lærerne har blitt skjelt ut i kommentarfeltene i sosiale medier, noe vi mener er urettferdig. Skylden blir lagt på lærerne. Vi mener dette er feil. Lærerne skal ikke stå for oppdragelsen til elevene, dette er foreldrenes ansvar.

Noe vi synes er viktig å formidle til leserne er at lærerne gjør en god jobb. Blant annet nedprioriterer de forberedelsestimene i skoletida for å gå vakter i alle basene. Dette er for at vi skal få et roligere arbeidsmiljø, i stedet for roping og løping.

Lærerne er der, er det noe du vil få sagt kan du snakke med alle lærerne om alt. Formidlingen mellom skole og foresatte er bra synes vi, men kommunikasjonen generelt kan alltids bli bedre.

Vi, elevene på Råholt ungdomsskole, konkluderer med at vi alt i alt har et godt skolemiljø og at vi hver dag jobber med å forbedre dette. Vi i elevrådet er stolte representanter fra klassene våre og skolen vår, og dette skal vi fortsette med.

Julie Hammer; Daniel Mork, Lene Furuseth Kjær, Martin Horvli Haugerud, Camilla Sofie Selmer og Sophie Amalie Möbius Lindås
s
tyret i elevårdet ved Råholt ungdomsskole

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.