Vi som politikere må være nær folk. I dette innlegget vil ta for oss Kløfta, og hva vi mener er god politikk for dette viktige tettstedet fremover.

Vi vil styrke og bevare Kløfta Velhus som et viktig samlingssted for innbyggerne. Det må tilrettelegges for en fortsatt god drift fra kommunalt hold.

Vi vil pusse opp Åreppen skole på en måte økonomien i kommunen tillater, men som allikevel vil bedre trivsel, læringsmiljø og arbeidsmiljø.

Vi vil bevare og utvikle Kløfta bibliotek

Vi vil planlegge og utrede en fremtidig løsning for Bakke og Vesong skoler, med elevenes og lærernes behov i fokus. Svømmebassenget må fortsatt være i drift, selv om det bygges en kommunal svømmehall på Jessheim. Nærhet til svømmebassenget er viktig, særlig for barn og unge. Det må tilrettelegges så frivilligheten og allmennheten kan bruke dette.

Vi mener det igjen må bli direkte togforbindelse i mellom Kløfta og Gardermoen. Det vil si at i tillegg til dagens tilbud, må minst et lokal- eller regiontog på Gardermobanen i timen stoppe på Kløfta. Kapasiteten for de som skal parkere og ta tog må utvides, gjerne med et parkeringshus.

Sist men ikke minst må kommunedelplanen for Kløfta rulleres, med fokus på trivsel for menneskene og bærekraftig utvikling. Kløfta må få beholde sitt særpreg, og veksten må være under politisk kontroll.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.