Som beboer i Sundet ønsker jeg å dele noen tanker angående trivsel og ikke minst praktisk utnyttelse av noe som i dag framstår som et fremmedelement midt i sentrum.

Ja, jeg tenker på den unyttige jordhaugen som er igjen av det som gikk under navnet Sundtoppen.

Jeg ser da for meg et parkområde med forskjellige aktivitetsinstallasjoner, kanskje en scene som kan benyttes under forskjellige arrangementer. I hele tatt et sted som kan vare til nytte for allmennheten.

Med all byggevirksomheten rundt i nærområdet kunne det latt seg kombinere med maskinering og bortkjøring av massene.

Eidsvoll kommune vil også ha behov for fyllmasser ved skoleprosjektene sine.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.