Opplysningene kommer stadig ut i pressen, selv om den svenske sosialist statsminister Stefan Löfven har sagt at «regjeringen vill inskränka tryckfriheten og öppnar för förbud mot att skriva om kriminella invandrare». Han vil at det skal bli straffbart å poengtere immigranters overgrep mot det svenske folket. I stedet for å sette søkelyset på problemene sosialismen har skapt for Sverige med all innvandring, velger de heller å kneble den svenske befolkningen fra å ytre seg. Han håper den nye loven vil kunne tre i kraft 1. januar 2019.

Det er en kjent sak at våre naboer har store problemer flere steder i landet. Politiet sier rett ut at de ikke har kontroll og må ha forsterkninger, ofte med pansrede kjøretøyer for å kunne komme inn i enkelte området hvor det til dels er sharialovene som råder. Svensk TV forteller også om drapstrusler mot sykehusets personal, kvinnelige pleiere kalles horer og de er redde både på jobb og hjemme. SVT sier at «sykehus i Sverige fremstår som lovløse områder der gangstere og voldsmenn har satt seg i lederstolene». Og dette er ikke bare på de store sykehusene, men dette ser man pågår over hele Sverige. «Bandekrigere har flyttet inn på sykehusene og problemene er økende og de sprer seg», sier SVT.

Det er merkelig at statsminister Löfven besøker Arbeiderpartiets landsmøte og fornekter det som virkelig skjer i nabolandet. I de siste dager har også tidligere statsminister Carl Bildt gått hardt ut og for nektet svenske tilstander. Hva vil de oppnå med dette? Er det ikke bedre de spiller med åpne kort og får gjort noe med problemene, men det er vel allerede for sent. Da hjelper det ikke at noen innvandrere er godt integrert. S

Vs Lysbakken prøver også å fortrenger tilstandene i Sverige ved å si «at landet er et lyspunkt i Europa». Glem heller ikke hva som skjedde nyttårsaften i Köln hvor mange innvandrere trakasserte og voldtok flere kvinner. Kvinnesynet er de oppvokst med der de kommer fra, men dette er kanskje bare bagateller i forhold til det som kan komme til å skje i fremtiden. Man behøver ikke å være forsker eller vitenskapsmann for å forstå dette.

Vi skal aldri godta svenske/tyske tilstander og vi må fortsatt jobbe for en streng asylpolitikk, og det vil Fremskrittspartiet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.