Svar til Silje Camilla E. Myrhaug angående utvikling i Sundet.

Det er riktig at vi i Ap har invitert til folkemøter om utviklingen i Sundet. Et i Badet i 2015, og et i Panorama i 2017. Begge møtene var det godt oppmøte på og stort engasjement. Det er leit å høre at møtet i Sundet ble oppfattet av som en salgsmesse av Myrhaug. Tanken var å få vist hva som er tenkt av utvikling, samle utbyggere, innbyggere, administrasjon og folkevalgte. Vi har tror på at vi får til mer sammen. Det var et tett program med masse spennende prosjekter som skulle vises i Panorama.

Vi lot mikrofonen gå blant publikum, delte ut lapper med e-postadresser på og ba de oppmøtte om å komme med innspill i ettertid. Det er riktig at det ble sagt at vi ikke ville ta opp infrastruktur som skoler, sykehjem og så videre på dette møtet.

Grunnene til det var at vi hadde bare noen timer før vi måtte ut av lokalet, og et tett program. Det med infrastruktur er et viktig tema som fortjener god tid og masse engasjement. Derfor hadde vi lagt opp til egne møter for dette i ettertid.

Vi har allerede hatt et om ungdoms- og oppvekstmiljøet i Eidsvoll, og vi kommer til å ha flere temamøter om infrastruktur og så videre om ikke så lenge. Det er helt riktig at det er en av utfordringene med denne veksten. Vi må også bygge ut veinettet, skolene, sykehjemmene, barnehagene osv. Vi må ha vann- og kloakkløsninger for alle, basestasjoner for internett, lekeplasser, flerbrukshaller, parkeringsplasser, parker mm. Vi må ha nok hender i helse relaterte virksomheter, på planavdelingen, på skolene, i barnehagene og så videre. Og det koster.

Men nå skal vi få første utkast til sentrumsplan for Sundet i september, kommunedel plan for Råholt er kommet ut, og vi i Ap kan forsikre alle innbyggerne fra nord til sør, om at vi ønsker å fortsette dialogen med alle. Vi vil invitere til flere åpne møter og vi vil treffe dere på sosiale medier, på kafeer og på telefon. Vi er valgt inn for folket og derfor er deres mening viktig. Så vær ikke redd for å ta kontakt om dere har innspill. Vi lytter til dere.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.