Regninga? 1795 kroner flaska, og middagen for 10 personer endte opp med å koste 17.885 kroner – slå den! Ifølge vinanmelder i Dagens Næringsliv, Merete Bø, er vinen så dyr og sjelden at man kun får den hos Vinmonopolet om man spesialbestiller den. (DN, 09.11.17)

Ingen forlanger at idrettstoppene skal drikke hjemmeprodusert når hoffet samles, men det får da være grenser. Egoet synes å stå over alt anna. Jeg har deltatt på konferanser i regi av Norsk Lektorlag, og premissene i drikke- og matkulturen har vært moderate. Ut over dette må vi betale av egen lomme.

Men det stopper ikke med snobbete vinvaner. Kritisk og frigjort journalistikk kom også fram til at Inge Andersen sjekka inn på femstjernershotellet Roma Cavalieri i tre døgn. Det ble benyttet romservice for 2321 kroner. (En skulle tro at en idrettssjef var sprek nok til å hente varene sjøl?) Totalregninga idrettstoppen sendte til NIF endte på 15.867 kroner for tre dager! (VG 9.11.17)

Jeg tolker dette som en hån mot grasrota og vaffelselgerne i norsk idrett. Hvordan reageres det på «ansvarlig» hold? Idrettspresident og Ap-politiker Tvedt har ikke vurdert å trekke seg. Dessuten nekta han å si unnskyld for idrettens alkoholregninger. (op.cit.) Jeg ser for meg idrettspampene le herfra og hele veien til banketten…

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.