– Vi maser om at publikum skal kjenne sin besøkelsestid og benytte tilbudene vi har, men det er ikke så enkelt. Det er altfor lett å handle alt man skal når man først må ut av Sundet for å handle noe som ikke finnes der. Videre utbygging og raskere behandlinger i kommunen trengs nå. Åpne Sundbrua igjen; Sundgata har blitt helt død etter at brua stengte. Det er trist at kommunen er med på å sentrere det lille som er av sentrum til å omfatte bare ett kvartal. Vi trenger liv i Sundgata, Wergelands Gate og Vormavegen også, sier Bjørnsen.

Hun mener tomme lokaler bør leies ut billig.

– Få næring vi ikke har hit. La nye få lov å prøve seg og håpe at det er livskraftig. Siden det ikke går riktig så bra for mange butikker i Sundet lenger, er det stor risiko for at flere stenger og drar enda flere med seg. Jeg tror det er viktig at også gårdeierne, som utleiere, er med på å ta noe av nedturen for at sentrum ikke skal dø ut. For dem som sliter bør gårdeierne redusere husleien. Dette kan gjøres for en gitt periode, og når det forhåpentligvis går bedre igjen, kan husleien settes tilbake dit den var, sier Lise Bjørnsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.