Innenfor gjerdet der hunden ofte ferdes fant eieren åtte posesnus. Han frykter de er plassert der for å gjøre skade.

- MISTER IKKE

Familien hadde ikke vært borte fra eiendommen mer enn et par timer søndag ettermiddag. Da de kom tilbake fant hundeeieren åtte posesnus - av to forskjellige merker - innenfor gjerdet.

- To av dem var plassert helt oppe ved inngangsdøra, mens seks av dem lå innenfor et lite område på bakken rett innenfor gjerdet. Du mister ikke så mange ubrukte posesnus innenfor porten en annen manns eiendom, sier hundeeieren.

Hendelsen er meldt til politiet. EUB har tidligere i sommer skrevet om to hunder som ble funnet døde på Dal i Eidsvoll. Undersøkelser hos veterinær viste at de ble forgiftet av sterke sovemedisiner.

HENSIKT

- Denne snusen er definitivt lagt der med hensikt. Dette er gjort av noen som vet vi har hund. Bikkja vår melder fra om noen går forbi på vegen. Min første tanke var at det er noen som irriterer seg over dette som har gjort det. Heldigvis fant vi snusen før bikkja kom ut. Hvis ikke kunne det gått skikkelig ille, sier hundeeieren, som nå vil gjøre andre hundeeiere oppmerksomme på hendelsen.

LES OGSÅ: Glenns farvel med sin elskede hund slet ham nesten i filler

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.