- Vi ønsker et så godt barnevern som mulig. I det legger jeg at de tar alle meldinger på alvor. Jeg stoler på de vurderingene som blir gjort. Jeg har full tillit til at barnevernet vurderer sakene så godt som mulig, sier Einar Madsen.
Han sier det blir lagt merke til når det kommer alvorlige signaler fra barnevernsansatte.
- At Fylkesmannen mener at fire av fem kontrollerte saker burde vært undersøkt bedre, tar jeg til etterretning. Dersom det er økonomi og ressursmangel som er årsaken, må vi politikere ta tak i det og be administrasjonen undersøke nærmere, sier Madsen.
- Vi økte bevilgningene til barnevernet for å få ned tidsfristbruddene i 2014. Det har vi klart. Dersom det er flere uløste problemer, må vi se på dette igjen, sier han.
- Samfunnet blir stadig hardere. Sakene blir flere, og mer alvorlige. Alle har et ansvar for dette, ikke bare barnevernet. Men barnevernet har en veldig viktig rolle, ikke minst forebyggende, sier ordføreren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.