Eva Fjeldstad er en av dem som blir trist til sinns av artiklene i EUB om sauer som blir kjørt i hjel på vegene.

- Lørdag satt jeg på verandaen med en kaffekopp og EUB. Jeg ble litt lei meg av reportasjen om all sauen som blir kjørt i hjel. Tanken streifet de tre kattene jeg hadde båret døde inn fra vegen. Og jeg tenkte som så ofte før - og håpet at mine ikke blir påkjørt siden de har greid å overleve vegen så mange år nå, sier hun.

Men så ringte det på døra.

DØD KATT

- Da var en nabo som spurte om jeg hadde en svart og hvit katt. I så fall lå den død borti vegen. Det var Whisky - svart og hvit med lange whiskers. Gråtende bar jeg den hjem, og etter et par timer la jeg den i hagen sammen med de tre andre, forteller hun.

Det er 60-grense der Fjeldstad bor, men hun påpeker at slett ikke alle overholder det.

- De aller fleste ligger mellom 80 og 100. Sauer og katter er en ting, men hva om et barn blir påkjørt? Og sauer og katter er ikke bare sauer og katter heller, understreker hun.

Fjeldstad er nå opptatt av at politiet må få stanset råkjørerne på vegene rundt omkring.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.