– Håndball er en morsom sport, og så trives jeg godt med å spille på lag med andre. Det er kun håndball som gjelder for meg. Jeg driver ikke med flere idretter, sier Maria Pauline Horvli Haugerud.

Hun spiller på EIFs jenter 13 år. På laget er også blant andre Jentine Otelie Aasland, Hedda Opaker Kristiansen og Tuva Marie Lindberg Hansen.

De er enige med Horvli Haugerud om at det er håndball som er tingen. De holder seg nemlig også kun til håndball.

– GODT MILJØ

– EIF er et kjempefint lag å spille for. Alle er gode venner, og det er et godt miljø. Vi har dyktige ledere og trenere, og trives kjempegodt, sier Lindberg Hansen.

Hun legger imidlertid ikke skjul på at hun ser fram til å få litt ferie.

Aurora Sundstrøm Wilberg (7) og broren Jacob Sundstrøm Wilberg (5) syntes det var hyggelig å få så fine premier.

– Det er veldig morsomt å spille håndball, og fint med en avslutningsfest, sier Aurora.

Søsknene er enige om at håndball er best.

330 AKTIVE SPILLERE

– Vi har om lag 330 aktive håndballspillere i EIF, fordelt på 20 lag, fra Loppetasser til senior damer. Vi har også 30 egne dommere, som vi er veldig stolte av, sier Jan-Erik Pedersen, leder for EIF Håndball.

Det er stor aktivitet i laget, og mange frivillige stiller opp på arrangementene.

– Det er denne sesongen spilt 467 kamper i Råholthallen. På avslutningsfesten er det om lag 30 frivillige i sving. Det samme er det ved sesongstart. Da arrangerer vi en kick-off, sier Pedersen.

Men sesongen er ikke helt over ennå. Blant annet skal fire-fem busser fylles med håndballspillere og støtteapparat når de skal delta i Fredrikstad Cup, som har hovedsete i Kongstenhallen, i pinsehelgen.

– Da blir det om lag 200 personer som reiser til Fredrikstad, forteller Pedersen.

Noen lag skal også delta i Nannestad Cup, som arrangeres under Nannestadfestivalen 9.–11. juni.

LES OGSÅ: Katrine Harberg, Julie Granum og Emma Holtet spiller på landets ledende 18-årslag i håndball

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.