– Jeg kan ikke huske at de hogg skogen etter april før. Nå hogger de reint. Det går så ekornunger og fuglereir spruter. Er dette lov, spør Lindholm.

Det er ifølge Norskog ikke noe regelverk som sier at man ikke kan drive hogst nå, men at man tar hensyn når det er mulig.

– Vi planlegger hogster i forhold til viktige og sjeldne arter, som for eksempel rovfugler. Vi legger inn soner der det er kjente forekomster av slike arter. Også kantsoner til myrer og bekker forsøker vi å holde oss unna, sier Erling Bergsaker, skogsjef hos Norskog.

Han peker også på at man forsøker å holde aktiviteten i gang hele året.

LES OGSÅ: Liker ikke snauhogsten

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.