– Jeg hadde gnålet i mange år om å få danseband som egen kategori da den endelig ble en realitet i 1996, sier Kristoffersen.

Årsaken til at styret i Spellemann nå har valgt å fjerne Danseband som egen kategori fra og med i år, er at det er for lite påmeldinger i denne sjangeren.

MANGE PRISER

– Vi fikk den første prisen for superlokale «Dans på Skjermertopp» i 1996. Det var helt ubeskrivelig, og jeg følte at nå var dansebandsjangeren tatt inn i varmen. Nå er det rett ut i kulda igjen, mener Kristoffersen.

Siden den gang har bandet mottatt Spellemann en rekke ganger, og i 1999 ble Ole Ivars kåret til «Årets spellemann».

– Jeg tror ikke danseband kommer tilbake som egen kategori, og det er veldig synd, sier musikeren fra Råholt.

LES OGSÅ: Ole Ivars, Norges eldste boyband

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.