Ei heldig jente fra Nannestad fikk Joker på tredje tall lørdag. Det lyktes ikke Norsk Tipping å komme i kontakt med henne i tid til trekningen, dermed måtte datamaskinen til pers. Resultatet ble 2.103.000 kroner i premie på den heldige jenta som ønsker på være anonym.

- Er det seriøst? Å herregud! Jeg vet ikke hva skal si jeg. Jeg blir helt satt ut jeg nå. Dette var jo helt rått da, helt sjukt, sa hun til Norsk Tipping da de fikk tak i henne senere.

- Fikk du sjokk?

- Jeg hadde ikke helt forventet dette, nei. Jeg har jo vært veldig fornøyd med å bare vinne en femtilapp innimellom. Jeg må jo feire dette. Vi er en gjeng som er sammen i kveld, så nå kan vi jo feire litt, sier hun og ler.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.