• EN NATT: Kaspara Vabo og Herman (14 md.) besøkte Eidsvollsbygningen tirsdag, og overnattet på Storenga på veg hjem til Søgne.
  • FAST: Knut Inge Arntsen fra Vormsund er blitt ’fastboendeª på Storenga.Her lufter han hunden Tassen.

– Dette er vårt paradis. Det er hytta vår dette, sier Christina.

Hun og mannen Åge har feriert på Storenga i snart 12 år.

– Vi reiser ikke noe ellers. Skal vi på tur så blir det å reise hit. Vi er her fra tidlig i mai til slutten av august. I år var vi også her i påsken, sier Christina.

Hun forteller at de opprinnelig er fra Alvdal, og at de etter å ha bodd noen år i Brumunddal har kjøp seg et sted i Alvdal.

– Åge er der nå for å gjøre litt med huset.

STILLE OG ROLIG

Christina setter pris på at campingplassen ikke er så stor.

– Og så er det stille og rolig her, og mange hyggelige mennesker som bor på plassen. Det har kommet sju-åtte nye som er fastboende bare nå i sommer. Datteren vår har også fast plass til campingvogna her. Dette er en plass jeg vil anbefale til andre også, sier hun.

Av aktiviteter trives hun aller best med håndarbeid.

– Jeg både hekler og strikker. Får jeg ikke drevet med et overlever jeg ikke dagen.

DROP-IN

Familien Vabo overnattet ei natt på Storenga.

– Vi har vært på ei ukes bobiltur i Norge. Vi hadde tenkt å besøke Prøysenstua, men kom dit litt sent på dagen. Vi valgte derfor å besøke Eidsvollsbygningen, og valgte Storenga fordi det var den nærmeste campingplassen. Det er veldig koselig og rolig her, sier Kaspara Vabo.

FRA MOROKULIEN

Knut Inge Arntsen fra Vormsund er én av de fastboende på Storenga.

– Vi hadde plass på Morokulien, og hadde egentlig tenkt å ta litt pause fra campinglivet. Sånn ble det imidlertid ikke. Dette er en fin plass, akkurat passe stor, sier han.

LES OGSÅ: Det samlede salget av bobiler og campingvogner er det høyeste på 10 år

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.