Tirsdag kommer flere hundre barn til å kle seg ut, gå rundt og spørre pent om godteri på Øvre Romerike. På Råholt tok én EUB-leser bilde av noe vedkommende lot seg skremme over.

– Pakken hang ned fra greinen på et tre. Det så ut som et lik var pakket inn i svart plast, surret inn i gaffateip og hengt opp der. Det var skremmende, sier vedkommende, som ikke ønsker navnet sitt i avisen.

Politiet er varslet om saken og synes ikke noe om den.

– Dette liker vi ikke. Det kan lett misforstås, sier Linn Gluggvasshaug, politiførstebetjent ved Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor.

– Dette er noe vi ikke ønsker folk skal gjøre. Barn kan gå forbi, se dette og bli skremt. Vi oppfordrer alle til å ha det morsomt, men under ordnede og hyggelige former på halloween, sier hun.

LES OGSÅ: Har solgt halloween-utstyr for millioner

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.