Forrige fredag startet salget av byggetrinn 1 av Lensmannstunet på Råholt, hvor 19 leiligheter ble lagt ut for salg.

Det var da rift om å bli nærmeste nabo til politiet.

– Vi solgt 50 % av leilighetene på dette første byggetrinnet! Og det var hele 12 forskjellige budgivere på en av leilighetene, så det ble nødvendig med loddtrekning på flere av leilighetene, sier eiendomsmegler Tone T. Johansen i Dnb Eiendom.

De solgte deriblant den største og dyreste toppleiligheten på 114 kvadratmeter.

– Og så vidt vi kan skjønne har det aldri blitt solgt leiligheter på Råholt over seks millioner kroner. Denne leiligheten ble solgt for kr. 6.180.000, sier Johansen.

LES OGSÅ: Kan reise erstatningssak mot kommunen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.