Holter Idrettsforening feirer 100-årsjubileum i 2018. Derfor blir årets utgave av Holterdagen lørdag 15. september ekstra spesiell. Der skal jubilanten feires av store og små på Holtersletta.

– En 100-åring fortjener en stor feiring, sier Toril Løvstad-Eik, leder av jubileumskomiteen i Holter IF.

– De minste barna vil synes det er mest spennende med trylleshowet til Davido og Superbarna. De mer voksne vil nok ha størst glede av Venke Knutson. Det er også hyggelig å ha med lokale aktører og innslag ved Kammerkoret, Nannestad Skolekorps og Nannestad kulturskole, sier Løvstad-Eik.

Får tre nye æresmedlemmer

Det blir også vennskapskamper i håndball og fotball, markedsplass, åpning ved ordfører Hans Thue og utnevnelse av nye æresmedlemmer.

– Det vil bli utnevnt tre nye æresmedlemmer, avslører Løvstad-Eik.

Jubileumskomiteen har også bestilt opp en jubileumskake. Marsipankaken vil telle hele 500 biter.

– Den blir lagd på Nannestad videregående skole. Det er viktig for oss å vise at vi støtter opp om lokale krefter, sier Løvstad-Eik.

Planleggingen startet i mars. To-tre ganger i måneden har jubileumskomiteen som teller sju medlemmer møttes. Alt for å planlegge årets utgave av Holterdagen.

– Budsjettet er utvidet i år sammenlignet med tidligere ettersom det er hundreårsmarkering. Håpet er å gå minimum i null til slutt, men vi har en liten drøm om at det skal gi et overskudd, sier Løvstad-Eik.

– Hvor mange håper dere skal komme og delta på den store feiringen?

– De siste årene har det vært 800-1.000 frammøtte. Vi håper på enda flere i år, sier hun.

Ny klubblogo

I anledning 100-årsjubileet har Holter IF fått spesialdesignet en ny klubblogo. Denne viser jubileumsmarkeringen og har også stjerner og klubbinitialene i gullskrift.

– Årets jubileumskomité har satt sammen et ekstra flott program for dagen som vi tror faller i smak for både store og små. Vi håper på godt oppmøte og godt vær, sier Marianne Østby Strøm, leder av hovedstyret i Holter IF. Hun reklamerer også for mimreboden som blir satt opp.

Holter Idrettsforening

Holter idrettsforening ble stiftet 3. juni 1918.

Er i dag Nannestad kommunes tredje største idrettslag. Har per nå cirka 400 medlemmer.

Idrettsforeningen har lange tradisjoner og tilbyr per i dag idrettstilbud innen håndball og fotball.

Holter Idrettsforening eier og drifter HIF-hallen og skihytta Bekkestua.

Feirer 100 år i 2018.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.