– Vi er kjempefornøyde. Bygget svarer til alle forventningene våre, og det er blitt et fantastisk kirkerom. Ø.M. Fjeld har gjort et nydelig stykke arbeid, med massevis av utsøkte detaljer som vi gleder oss over, sier kirkeverge Dene Støe i Ullensaker kirkelige fellesråd i en pressemelding.

Vebjørn Sand: «Dette blir et kunstverk for hele Europa»

GIVENDE

Hun beskriver byggeprosessen som morsom og givende, og mener resultatet har sammenheng med at alle involverte har vært usedvanlig samarbeidsvillige.

– Tonen har utelukkende vært god, også når vi har støtt på uventede problemer. Jeg er mektig imponert, sier Støe.

Arbeidet med den 360 kvadratmeter store kirken startet våren 2016. Prosjektleder Per Arne Wolden i Ø.M. Fjeld beskriver prosjektet som interessant og delvis utfordrende.

– Bygget har en krevende arkitektonisk form, og består av mange uvante takvinkler og et 19 meter høyt kirkespir. Men alt i alt har prosjektet gått veldig greit, og vi lyktes med å følge framdriftsplanen. Da er det naturligvis hyggelig å høre at byggherren er såpass fornøyd, påpeker han.

LES OGSÅ: Søndag ble første gudstjeneste holdt i ny kirke

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.