• YNGST. – Dette var morsomt, konkluderer jentene fra Vilberg ungdomsskole som gjorde en god figur i kamp mot eldre motstandere.

For tiende året på rad har idrettsfagelevene ved Eidsvoll videregående skole arrangert fotballturnering for jenter i Råholthallen.

EIDSVOLL TIL TOPPS

Arrangøren var ubeskjeden nok til sjøl å gå av med seieren etter golden goal i finalen mot Nadderud.

EN DEL AV PENSUM

Det var toppfotball-elevene på Eidsvoll videregående som sto for arrangementet.

– Dette er en del av undervisningsopplegget. De skal arrangere tre konkurranser i løpet av siste året. De to andre er interne konkurranser på skolen, et basismesterskap og ei volleyballturnering, forteller Frode Hartviksen.

BRA ARRANGEMENT

– Vi hadde jobbet en god del på forhånd og hadde planleggingstimer der vi delte ut arbeidsoppgaver til alle elevene på topp – fotballinja. Alle dommerne var for eksempel fra toppfotballen, forteller Martin Rønning som var én av de presseansvarlige elevene.

– Det var ingen store problemer undervegs, og arrangementet gikk bra, konkluderer han.

SEKS LAG

Seks lag stilte opp i turneringen; Nadderud videregående skole fra Bærum, Bjerke videregående skole fra Oslo, Elverum videregående skole, Vilberg ungdomsskole og to lag fra Eidsvoll videregående skole.

– Fotballturneringen er tidligere blitt veldig godt mottatt, men de to siste årene er det blitt en nedgang i antallet deltakende lag. Vi vet ikke årsaken, sier Hartviksen.

YNGSTE LAG

– Dette var moro, sier elevene på 9. og 10. trinn på Vilberg u-skole. Til tross for at de var klart yngst i turneringen, spilte de seg helt til bronsefinalen.

Alle jentene på laget, bortsett fra ei, er aktive spillere på Eidsvold Turn.

RESULTATER

Gruppe A:

Vilberg-Eidsvoll I 2–1

Eidsvoll I-Nadderud 0–5

Vilberg-Nadderud 0–7

Gruppe B:

Eidsvoll II-Bjerke 3–1

Bjerke-Elverum 4–0

Eidsvoll II-Elverum 3–0

Finale

Nadderud-Eidsvoll II 3–3 (3–4 etter golden goal)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.