– Jeg synes det var skikkelig synd og skuffende å se hvor stygt det var. Dette er det første som møter turister, besøkende og reisende når de kommer til Eidsvoll, sier Vegard Julsrud.

LOVER Å RYDDE OPP

Området ved stasjonen tilhører Bane NOR Eiendom.

– Vi beklager rotet som vi ikke har kjent til. Vi kan love at det vil bli raskt ryddet opp. Når det gjelder bilen, vil vi i henhold til vanlig praksis, begjære den fjernet. Det er ikke vi som har bestilt avfallsbeholderne, og de skal ikke stå på vår eiendom. Både disse og flomvollen vil bli fjernet så raskt som mulig, sier kommunikasjonsdirektør Kristin Paus i Bane NOR eiendom.

LES OGSÅ: Utvider med 50 nye parkeringsplasser ved Eidsvoll stasjon

Glad og fornøyd

Julsrud er svært glad for at de tar ansvar.

– Det er kjempefint. Da stoler jeg på det, og satser på at det blir pent og ryddig igjen, sier Vegard Julsrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.