Hun er butikkleder i det nye Plantasjen-utsalget i det tidligere Lidl-bygget på Råholt. Der har de fått en drømmestart.

– Vi får mange positive tilbakemeldinger. Folk setter stor pris på at vi har åpnet på Råholt. Åpningen har vært formidabel, sier Engelberg Evensen.

2.000 kunder på kort tid

Det nye utsalget er på 700 kvadratmeter – 300 innendørs og 400 utendørs.

– Siden åpningen torsdag har vi hatt cirka 2.000 kunder på fire dager, sier Engelberg Evensen.

Søndag hadde de 370 kunder innom. Dagen før var tallet 522.

– Jeg vil understreke at dette er betalende kunder. Normalt sett er det flere innom som ikke registreres i kassene våre også, sier hun.

De valgte å starte opp utsalget med fem fast ansatte. I tillegg kommer ringevikarene.

– Det er ikke tatt stilling til hvordan dette blir framover. Dette er noe som vil bli fortløpende vurdert, sier Engelberg Evensen.

Plantasjen har i mange år satset på gigantutsalg. Råholt-butikken er et eksempel på plantekjedens nytenking: Spissede butikker.

– Vi tilpasser oss, og ser at det fungerer meget godt med komprimerte butikkutsalg. Målet er å tilby en stor del av de samme produktene. Det blir neppe like mange hagemøbler, men kjerneproduktene våre vil være der, sier administrerende direktør Rolf Baisgård.

Ser fram til fortsettelsen

Marianne Engelberg Evensen sier de ser fram til fortsettelsen.

– Det er alltid mye spenning knyttet til det å åpne ny butikk et sted. Men vi kunne ikke bedt om en bedre start her på Råholt. Nå er vi spente på hvordan kundetilstrømningen utvikler seg framover. Målet er jo at dette skal fortsette, sier hun.

– Hvilke tilbakemeldinger gir kundene?

– De er utelukkende positive og glade for at vi har det varetilbudet vi har. Folk forstår at vi ikke kan ha like mange varer, som for eksempel i utvalget på Jessheim. Men folk reiser bare dit om de skulle savne noe hos oss, sier Engelberg Evensen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.